torsdag den 19. juni 2014

De små glæder

 
Torsdag aften, solen skinner igen efter en grå dag. Der er fodbold i tv, så jeg har tændt radioen, hvor Celine Dion synger 'The power of love'. En skøn sang.
 
 
 
I går aftes var jeg barnepige for 2 af vore 4 børnebørn. Julius på næsten 4 år lærte at spise sushi med pinde. Og Clara på næsten 2 år øvede sig det meste af aftenen på at sige 'mormor' og 'elefant'. Det var lettere at vise elefanten, end at sige det, så jeg brugte et par timer med den ene hånd foran næsen, imens vi legede elefanter.
  
 
 
Vejret har de sidste dage været til at bo i haven. Jeg bare elsker det lune vejr, solen og den smukke fuglesang. Bare at kan stå op hver morgen, og ikke skulle have strømper og tykke trøjer på - det er livet for mig! - jeg hader at have strømper på, men er desværre den type personer, der let fryser om tæerne.
 

 
 
 
 
Der er kommet flere skønne gamle varer hjem. Og en hel del er allerede kommet i webbutikken. Tag et kig forbi, og lad dig friste.
 
 
Skønne gamle emaljespande med låg. Fine i badeværelset. Eller i køkkenet til kartofler.
Dette gamle franske toiletpapir- og sæbesæt er også kommet i webbutikken.
 
 
 
Skulle du have spørgsmål til en vare, så send en mail til info@froekenanker.dk
 
Ellers er der åben i butik/showroom
hver lørdag kl. 10 - 16.
 
 
Hav en dejlig torsdag
-og husk at nyde de små glæder i livet.
Birgitte

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Först grattis till en jättefin nyöppning av butiken, så fint du lagt upp allt. Roligt och passa barnbarnen, kan tänka mig att ni hade kul när ni var elefanter.
Ha nu en fin och glad midsommar
Kramar/AM

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Det lyder som om I har hygget sig - mon du også kan lære mig at spise med pinde..... sidste gang jeg var på Sushi restaurant, måtte jeg bestille kyllingesticks og skovle risen ind - med skålen helt oppe ved munden - ak

Vitt hus med svarta knutar sagde ...

Önskar dig en riktigt fin midsommarhelg!
Kram,
Regina

Frida sagde ...

Mycket fint som vanligt, vackra emaljhinkar.
Kram Frida

G:a Affären sagde ...

Här är det också fotboll, hela tiden så radion känns bättre.
Härligt med barnbarn och upptäckten av nya sätt att äta eller nya ord!
Ja tänk så mycket lättare det är med sommar, bara att gå som man är klädd inomhus. Men vi har det ganska svalt så ibland åker tröjan på. Strumpor? Nej, inte så länge det är sommar!
Så mycket fint du visar, som badkaret och hinkarna.

Kramar
Cia