mandag den 25. august 2014

Den sidste sommer-uge

 
Fra at være meget varmt, er det nu blevet køligere. Lidt mere efterårspræget. Vi er jo også gået ind i den sidste uge af sommeren.
 
I sidste uge var jeg på en tiltrængt ferie i Ungarn. Der var op til 32 grader på en del af dagene. Så at komme hjem til 16 grader var lidt af et kulde-chok.
 
Vejret og årstiden bevirker også at farverne på blomsterne er blevet mere dybe og varme. Og det kan også ses foran butikken, hvor der er blevet købt lyng (Erica) mm. hjem i lange baner :-)


 
 
Den 1. august fik vi kattekillinger. 5 små dunbolde. De er ved at være store nu. De har fået øjne, og går rundt og kalder på os, hvis de keder sig.
 
ÅHHH... mit hjerte smelter..


 
Mads og Multe bor her stadig. Til stor morskab for os alle. Nok ikke for musene! Mads er blevet den helt store jæger. Så selv min mand er glad for Mads -og meget for at være fri for mus i sit værksted. Han var ellers ikke så begejstret for 'alle de katte'. Men vi kan jo alle ændre mening.
 
 
FRØKEN ANKER har fået ''NYE VARER '' hjem til butikken.
 
Disse gamle udstiksforme bliver sat til salg i dag.
 
Se mere på www.Frøken-Anker.dk


 
De gamle gipshoveder er bare så fine. I butikken udstiller vi dem ofte i gamle glaskupler. Eller som her - på en stor gammel bog.

 
I går var der kun 4 måneder til jul!
 
Det får mig til at tænke over tiden. Hvor bliver den af?!
Har du det også sådan?
 
 
Hvis du vil se flere skønne brocante varer, så tag e kig forbi butikken, www.Frøken-Anker.dk
 
 
Hav en dejlig mandag, og nyd den sidste sommer-uge.
Birgitte
 
 

5 kommentarer:

Home Bohemia sagde ...

Ljungen du planterat ute är riktig höstinspiration. Fint fönster bakom blomlådan.Jag köpte också ett gammalt gjutjärnsfönster när jag var på loppis i Danmark i sommar. Det är lite fix på det men jag kommer säkert visa upp det någon dag;) så gudomligt söta kattungar!! Kram

Frida sagde ...

Så vackert med ljungen mot den rostiga krukan. Du har rätt i i att det är sista sommarveckan, det har jag inte ens tänkt på. Men hösten är fin den också :) Vilka ljuvliga små kattungar, finns det något sötare?
Ha en fin vecka!
Kram Frida

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Jeg er da helt vild med Johannes Døberen, hvis hoved du har placeret så dekorativt :-) - og med katungerne som også er meget dekorative. Krukken med lyng på det første billede er bare mums-dekorativ
hej med dig

Gail sagde ...

Hi Birgitte, oh it's that soon to Christmas ??! love your post especially the kittens !
Gail x

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Och nu är veckan snart slut, imorgon är höstens första dag. Det kändes ju som man hade en evighet framför sig i juni, och så är det redan slut på sommaren. Så söta katter och så fint du gjort med ljungen.
Kramar/AM