torsdag den 30. januar 2014

SÅ MANGE skønne ting...


En fornøjelse!
Det er, hvad det er lige for tiden. Det vælter ind med den ene skønne ting, efter den anden. Se lige den gamle madonnakrone. Er den ikke bare skøn?



Gamle sifonflasker, en gammel grøn vandkande og de lækre og rustikke bageplader. Det kan man da kun blive glad over.



Den gamle champagneholder i egetræ er rigtig lækker. Patinaen er virkelig flot. I sig selv minder den om en skulptur. Rigtig flot!

De gamle stempler er så fine med de forskellige mønstre. 




De gamle saltkar kan man aldrig få nok af. De er fine at stille ved hver kuvert, eller brug dem med forskellige krydderier i borddækningen.
PS... de er også flotte til at opbevare øreringe i!

Flere oplysninger om de flotte ting:


Lørdag den 1. februar lukker FRØKEN ANKER allerede kl. 13!

Det er så koldt derude...

men også smukt. Sneen ligger som et tykt tæppe over alt. Idag er det dog bedst at være inde, med ild i brændeovnen. Så jeg vil tage noget varmt tøj på, og hurtigt traske ud efter noget mere brænde.

Hav en dejlig vinterdag
Birgitte


5 kommentarer:

Fågel Blå sagde ...

Åhhhhhhhhhhhhhh så mycket fint!
Skall genast kika in i butiken
Kramar Kathrine

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Hvor er det en dejlig lille mosaik fra din vinterhave, fuglehuset er nøøøøøøj så fint. Også en flot madonnakrone iøvrigt. God weekend og arbejdslyst.

Frøken Anker sagde ...

Hej Sussi
Tak :-)
Fuglehuset stod tidligere ved butikken. O hvert år var der fugle med unger i det. Og lige så fast, så sad der en kat ved foden af fuglehuset, og ventede på, at de små skulle lære at flyve!! Så blev det flyttet om i haven!

Fia sagde ...

Wow, vilka underbara små ting, man blir full av inspiration ♥ Visst är det härligt med vintervädret, nu ska jag snart ge mig ut på promenix;) Ha en härlig lördag! Kram fia

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Snömängden hos dig är lite mer lagom än vad vi har, det har snöat mest varenda dag här. Madonnakronan är mycket vacker, ska titta på alla dina nyheter nu.
Ha en skön lördag
Kramar/AM