fredag den 23. marts 2012

N E W S in the shop


Der sker hele tiden noget nyt. En ny dag bringer nye opdagelser, nye glæder, og dejlige overraskelser.
Vi havde en behagelig oplevelse i sidste uge. Lonnie fra Jeanne d'Arc kom forbi for at låne nogle rekvisitter til en ny bog, de er ved at lave.


Og da vi skulle på varetur forleden med større ordrer fra butikken, kørte vi forbi ved Jeanne d'Arc Living for at hente vore ting igen. Lonnie havde heldigvis tid til at vise os rundt. Det er altid spændende at se, hvor tingene bliver lavet og fotograferet. Og kunne ''genkende'' steder fra billeder i magasinet mm. Et rigtigt hyggeligt besøg. Og jo, jeg glæder mig meget til at se den nye bog, når den udkommer med billeder af ting fra butik og privaten.
Meeen... vi må nok vente lidt, da det er til en bog om påsken.Tak for hilsner til det sidste indlæg. Jeg er ovenpå igen med en mindre forkølelse som en afslutning. Men hvad betyder det, når feberen er væk, der er forår i luften og påsken nærmer sig med hastige skridt.

Det er fredag, der er åben i butik/showroom, og der er x-factor i tv i aften. Desværre stoppede den sidste gruppe, som jeg nok havde håbet lidt på. Men jeg skal da se det. Og ellers bare for musikkens skyld.Jeg håber I alle vil få en dejlig weekend/helg

Birgitte

7 kommentarer:

Ingrid Louise sagde ...

Masse fiiine og vårlige ting!!
God weekend til deg også!!
klm ingrid l

Design À la Camara sagde ...

Det lyder som om det har været nogle dejlige dage på det seneste - masser af nye input og meget at glæde sig til dig. Og den cafe de le Gare bakke er sååååå lækkker - har den i sort og den er et hit - den gule du har er lige i tråd med trenden.

Hygge og nyd dagen

Fågel Blå sagde ...

Underbara saker i din fina nättbutik!
Njut Helgen
Kramar Kathrine

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Att åka till dig och låna saker för foton var en bra idé, kommer bli en bok jag ska hålla utkik efter. Det är inte många böcker som handlar om påsk. Jättefina saker och bilder du visar idag. Här har vi också strålande sol, nästan sommarvärme idag.
Ha en fin helg
Kramar
AnnaMaria

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Flot lamme-rede, den kan jeg li'. Glæder mig til at se en påskebog, og der er skønne muligheder i vintage påskedekorationer - tror lige at det er noget for mig. Har ledt efter Jeanne d'Archs påske-hænge-i-en-snor-på-en-gren-lam ... men de var udsolgt hos min pusher.

Loppe sagde ...

Hej du

Lyder super godt
Dén bog må vi da ha´ så...

Er ellers på vintage-turne med bus rundt på sjælland ...( er hoppet ind i et svensk selskab )

Overvejer om man kunne lave en der gik over til dig...

Start i København, samle op hele vejen og så shoppe amok hos dig (og andre på ruten...)

Hvad ville du sige til at få en bus fyldt med købelystne damer på besøg ???

I dag blev der købt for langt over 20.000,-

Knus fra Loppe

( der prøver alt for at komme over til dig som du kan se GRINER)

Loppe sagde ...

ps

de ca20.000,- var fordelt på kun de 10 af os...


SMIL