søndag den 24. juni 2012

Regnvejr til midsommer

Vi var sammen med børn, børnebørn og venner i aftes. Regnen var rigtig tordenregn, så midsommerfesten blev holdt inde i tørvejr. 

Midsommer, er for mig, forbundet med hyld og studenter. Og hvert år laver jeg hyldeblomste-gelé og -saft, så vi har til resten af året.

Vores byggeri står stille i disse uger. Vi venter på mureren. Han skal mure væggene til det nye gæstehus. Med 7 børn + påhæng OG børnebørn, så kræves der nogle senge, hvis alle skal overnatte. Heldigvis bor nogle lige i området.Naturen bliver ligesom mere klar i farverne, når det regner. Her et kig ud over marker og skov fra haven.

Jordskokkerne har fået ny gro-plads. De er flytte om til brændeskuret, hvor de kan brede sig alt det, de vil. Plus at der er mulighed for at binde dem op, når de bliver højere.


Søndag.
Det er vores fri-dag. Jeg er ved at bage. For vi får besøg af en søn og svigerdatter til aftensmaden.
Jeg håber alle havde en dejlig midsommer. Og husk - i dag er der ''kun'' 6 måneder til jul!

Husk også giveawayen.
Der er udtrækning om 1 uge.


En rigtig hekse-hilsen
Birgitte

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Här klarade vi oss från regn i fredags, efter det har det varit sol och regn om vartannat. Du har en stor härlig familj, kommer bli bra med fler sängplatser.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Lisbeth sagde ...

Det lyder fantastisk at kunne huse så mange børn, svigerbørn og børnebørn - ren idyl:-)
Vi blev også indendøre i aftes, men det var fordi der var fest i nabolaget og de skød fyrværkeri af hele tiden - det var ok at være inde, det var jo ikke ligefrem en varm sommeraften.
Hyld i blomst og studenter, ja så er det midsommer og vi har stadig den bedste årstid foran os:o)

Anonym sagde ...

Hei!
Høres ut som dere har hatt en koselig St.Hans til tross for været:)
Været er det samme hos meg, men sånn er det bare!
Kjempe koselige bilder:)
Ha en koselig søndags kveld

Klem Merete

Sussi.Sussinghurst sagde ...

sikke et hyggeligt regnvejrsindslag - her har det regnet hele dagen, jeg længes efter at komme UD, det kan regne om natten og i oktober - men ikke en dejlig midsommerdag.

Hvidt, slidt & patina sagde ...

Sikke nogle skønne stemningsfulde billeder, som altid....Må vi ikke også snart få en laaaangg billedkavalkade af missebarnet ;) den er bare så sød....kh Camilla

G:a Affären sagde ...

Ha,ha, är det för att du skriver om julen du skickar hekse-hilsen?
Oj, har du sju barn! Med påhäng och barnbarn förstår jag att det behövs många sängplatser. Men vilken rikedom med alla dessa omkring dig!
Här går jag och väntar på flädern som snart är klar att plockas för då blir det saft. Lite speciell smak tycker många men vi älskar den. Gör du gele av bären?
Ha det gott!
Cia