fredag den 28. december 2012

Den sidste, bliver den første

Kære bloggere
Så er enden snart nær. Ikke at jeg tror, at jorden er forsinket med en undergang. Næææ, året 2012 har snart ikke flere dage at bruge af. Og et nyt og spændende år venter på os.

De sidste varer, fra den sidste indkøbstur, er ved at være pakket ud. Der er stadig nogle dejlige overraskelser imellem. På bunden af kasserne.


Bl.a. disse søde kranse. Den rosa er en gammel smuk brudekrans. Det hvide sæt med en fin lille taske, og en lille hvid krans, er et kommunions-sæt, som en lille fransk eller belgisk pige har brugt engang.


Forskellige fugle og diverse andre dyr er kommet hjem til butikken gennem året - og har igen forladt butikken.


Vi har brugt meget tid på at hyggesnakke, og finde ny inspiration. Både ude i verden, men også på nettet, i bøger og magasiner, OG på bloggen.

DEN SIDSTE, BLIVER DEN FØRSTE, stammer fra min mand.
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at han rejse meget med sit arbejde. Han flyver meget, og kører derfor en del i lufthavnsbusser. Der er næsten altid stuvende fuldt i de busser. Men han er en meget sindig mand, så hans motto er blevet: Den, der kommer til sidst, kommer altid først ud!

DEN SIDSTE, BLIVER DEN FØRSTE passer også på denne måned. Den sidste måned går over til at blive den første måned. Om et par dage.

Imorgen er det også den sidste lørdag i 2012,
hvor der er åben i FRØKEN ANKER. 
Der er åben kl. 10 - 16, hvis du skulle have lyst til at kigge forbi.

Hav en dejlig weekend. Måske vi ses?!
Birgitte

4 kommentarer:

Tre Engler sagde ...

Ja, nå er det bare noen få dager igjen av 2012, så får man håpe 2013 har noe godt å by på:)
Masse herlige varer du har fått inn:)
Ha en herlig helg
Klem Merete

sussi alfidalfi sussinghurst sagde ...

Da jeg nok ikke lige når at komme forbi butikken i dag, vil jeg ønske dig et godt nytår. Tak for dine muntre bemærkninger, håber at der falder nogen flere i 2013. Knus

Fia sagde ...

Gott Nytt År önskar jag dig, o tack för ett härligt bloggår 2012 med all inspiration du givit ♥ Kram fia

Katta sagde ...

Så fantastiskt fina prylar du visar! Brudkransarna och den söta lilla vita väskan är jättefina. Ja det är jag som tillverkat de tre vise feerna du frågade om :) Gott nytt år till dej, kram Katta