torsdag den 10. januar 2013

Kop & Kander


Der er ikke noget, som et smukt dækket bord. Der er så mange muligheder i dag med farver, udformning og mønstre. Et spændende og personligt bord får man netop ved at mixe nyt og gammelt.Tænk utraditionelt!
En kop er ikke kun en kop.
En kop kan også bruges til lys, som skål, med en blomst eller på dit arbejdsbord, med blyanter.


De gamle smukke kander, eller vaser, i nonneporcelæn, er bare mine yndlings. De er så smukke. Og så er de håndmalede! Ikke to er helt ens. Det er smukt at stille dem på en bakke med en enkelt blomst. Den buttede er fin som mælkekande. Eller med sovs. Eller saftevand til en tørstig 2-årig.


Kaffeskåle (bol) bruger vi her i huset til alt: til müsli, til chokolade/småkager, til rødbederne eller med vand og et enkelt blomsterhoved.Gammelt ta'-tøj er et must i min borddækning. Jeg er vild med arvestykker fra familien. Eller enkelte loppefund. Det kommer på bordet næsten dagligt, og bliver brugt.

Alle de viste ting findes på www.Froeken-Anker.dk

Pernille har været her hele dagen, for at lave regnskab for FRØKEN ANKER. Heldigvis havde hun lille Clara Josefine på 4 mdr. med. Og senere hentede hun Julius i dagplejen. Så mormor har hygget sig i dag. Og slappet lidt af fra arbejdet.... men undskyld... det er altså sjovere at lege spøgelse med en 2-årig, end at lave regnskab! Skønt at være barn igen!!! :o)

Hav en dejlig aften

HU-HUUUU

6 kommentarer:

HANNES DAGBOK sagde ...

Ååååå det hørtes så gøy ut! Tipper du har kost deg mens flinke Pernille ordnet med tall...kanskje en fin avveksling for henne også? ;)

Så masse nydelig porselen *sukk*

Klemmer i fleng!

Tre Engler sagde ...

Høres kjempe koselig ut....
For noen herlige mugger:)
Og den kakespade var kjempe fin:)
Klem Merete

Susan Durup sagde ...

Skønne ting.... Jeg elsker det gamle porcelæn, og vi bruger selv de gamle franske krus til vores kaffe.
Rigtig god weekend.
Hilsen Susan

Vita små hjärtan sagde ...

Vilka härliga gamla saker!!!!
Önskar dig en fin helg vännen!
Kram Agnetha

Gry sagde ...

Fine ting kjære du! Åh, så skjønt å få være litt barn igjen <3

Nyt helgen videre, ønsker deg gode dager! Klem fra Gry

Fia sagde ...

Så fina porslinskannor, älskar när det är lite sprucket o blommigt;) Vilken lycka med goa små barnbarn ♥ Ha en härlig söndagkväll! Kram fia