mandag den 9. september 2013

Er det sæler..?

God mandag formiddag, kære blogger

En ny dag er startet - med regnvejr. Nå ja, det er da hyggeligt ind imellem. Men i følge vejrguderne i tv, skulle regnen strække sig over det meste af ugen.

Søndag er vores faste fri-dag. Så nu, hvor min mand har ferie, valgte vi at køre en tur til Helberskov og gå tur ved vandet. På turen hjem kom vi igennem smukke Mariager, Rosernes by.
PS... der ligger en fortrinlig og hyggelig is-kiosk ved havnen, hvor man kan få en god is ;-)
Helberskov er et stort sommerhusområde. Vi havde for nogle år siden sommerhus der. Nu har vi kun en grund, hvor der skal bygges på. En dag. Men området er dejligt at gå tur i.
Billedernes tydelighed er måske ikke så god. Men efter vi har nærstuderet billedet her, så er vi kommet frem til, at det nok ikke er turister... de gule gummistøvler mangler. Det er nok heller ikke fugle - det er de for store til. Så det er nok sæler, der ligger og hygger sig i bræmmingen.

I dag skal der sættes varer til salg på
Så tag et kig forbi. Der er måske også noget, du kan lide ;-)

Hav en dejlig dag
Birgitte

3 kommentarer:

Sussi.Sussinghurst sagde ...

jeg synes nu i det hele taget at billederne viser fravær af turister - med eller uden gule gummistøvler - er det et bevist valg - eller var der virkelig så øde i Mariager og ved stranden ?

Frøken Anker sagde ...

Hej Sussi
I Mariager var der en del personer, der vandrede rundt. Meeen... de skulle have lov til at være i fred.
Helberskov er et meget stort skovområde, og mellem træerne var turisterne. I og udenfor deres huse. Ved vandet var der koldt, men min mand er viking, så kaffen skulle indtages ved vandet!

Anonym sagde ...

Dette så utrolig koselig ut:)
Herlige gamle hus og vakre strandbilder:)
Klem Merete