onsdag den 11. september 2013

Så søde og så små


God eftermiddag
Så blev det onsdag. Vi har endnu ikke fået varmeanlægget sat til. Men der arbejdes på det. Indtil da er det brændeovnen, der varmer huset op. Lidt sommerhusstemning, kan jeg ikke lade være med at tænke.

Imorgen kommer Julius, vores barnebarn på 3 år, for at hjælpe morfar med at sætte varmeanlægget til. Og for at bage pandekager sammen med ham.Imens der er andre der laver varme, så får jeg taget nogle billeder. Og får sat nogle varer til salg.
Selvom jeg kunne bruge de fleste timer i døgnet på www.Froeken-Anker.dk så skal der jo stadig hentes brænde, laves mad, og ikke mindst... bages kage til den lækresultne del af arbejderne :o)
[læs her, min mand]
Den mørke tid har indtaget os, så vi tænder efterhånden hver dag levende lys til maden, og til hyggen om aftenen.
Vil du se flere skønne, gamle og nostalgiske ting, så tag et kig på hjemmesiden, www.Froeken-Anker.dk

Hav en dejlig aften alle sammen
Birgitte

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

De var utrolig nydelige:)
Så kjempe kos å få barnebarnet på besøk, kos dere masse i morgen:)
Klem Merete

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Julius kommer lära sig mycket bra, den gossen kommer gå långt. Jättefina jesus-statyer, det var annorlunda vackra färger.
Och sonens hundar är mer vilda än tama, dom sprang upp på björkstammen själva. Men dom lyder bra också, säger jag sitt så sitter dom.
Kramar
AnnaMaria

Fia sagde ...

Härligt att Julius är med och hjälper till, perfekt för morfar att ha en hantlangare;) Håller med om att det är mysigt nu, själv älskar jag att tända ljus o elda i brasan på hösten ♥ Ha en härlig höstkväll du med! Kram fia

Sussi.Sussinghurst sagde ...

i dag skulle man ha' sådan en fin sejlbåd og ta' en rolig krydsning omkring Middelfart.... tænkte jeg... ..... hvorfor.... aner det ikke