søndag den 27. oktober 2013

Hr. & Fru Danmark


Velkommen til mit pæne hjem...
- er der ikke en sang, der begynder sådan?

Vi har nu - endelig - fået hængt PH-lamper op over vores spisebord. 2 stk.! Det havde jeg ikke troet, at vi skulle have. Men min mand er ikke til alt for meget gammelt - nostalgisk - romantisk - slidt & hvidt! Og hvis jeg vil blive ved med at skulle bo under tag med ham, så må jeg også bøje mig. Engang imellem!
Til gengæld kan jeg så boltre mig i butikken med gamle franske lysekroner, blonder, madonnaer og 'det skramlede og slidte'.
____________________________________________

I BUTIKKEN

er der kommet juleting frem. Se mere påPå vores sidste indkøbstur fandt vi nogle skønne og antikke juletræsfødder. De måtte da bare med hjem i butikken.
PS... i butikken har jeg sat et stort bloklys i juletræsfoden, så den fungerer som lysestage.Også denne lille opstilling i malet træ kom med hjem. Den er da cute, ikk'...Ingen jul uden de gamle, smukke juletræs spir i glas. Se flere på hjemmesiden, www.Froeken-Anker.dk

I aften har jeg en aftale med min søn, min svigersøn og 2 af vore børnebørn. Vi skal spise sammen. Jeg glæder mig specielt til at se børnebørnene. Det kan være svært i hverdagene, når alle har travlt med arbejde, familie og ikke mindst børnehave. Julius er 3 år, så han startede i børnehaven i sommers. Og Clara er 1 år, og er i vuggestue. Så det hele er meget nyt endnu.

Hav en dejlig søndag - og husk at nyde dig selv engang imellem!

Birgitte

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Klassisk lampa han valde din man, inte riktigt vad jag trodde ni skulle ha. Men det är jättefint och blanda gammalt och nytt. Ha så roligt på middagen ikväll, blir kul och träffa barnbarnen.
Kramar
AnnaMaria

Sussi.Sussinghurst sagde ...

..... men PH lamperne er nu også særdeles fine - bare de var mine :)

Fågel Blå sagde ...

Åhhh så fin lampa!
Och så mycket annat fint!
Måste kika in i butiken,
Kramar Kathrine

Anonym sagde ...

Lampen var kjempe fin:)
Og nydelige Juleting:)
Klem Merete