onsdag den 16. oktober 2013

I øjeblikket

Vi har været til fødselsdag i weekenden. Og temaet var holdt i halloween farver og tanke. Der var store græskarhoveder med lys ved indgangen. Bordet var dækket med orange lys. Der hang lyskæder med spøgelser til glæde for de mindre børn. Og der blev serveret grøn flødeskum til den varme chokolade. Og blå sodavand.
Det var rigtigt hyggeligt, og det sjove tema var en succes for os alle. Unge som ældre.
(De øverste billeder er lånt fra nettet)

I butikken FRØKEN ANKER er der kommet nye varer ind. Vi er ved at gøre klar til at finde de første juleting frem. Der skal flyttes omkring, da en del ting skal sættes på lager eller flyttes ind i butikken, nu hvor efteråret og kulden er kommet.

Tag et kig på hjemmesiden, www.Froeken-Anker.dk

Der er sikkert også noget, der kan friste dig ;o)

Min mand er hjemme i en lille periode, inden han skal på forretningsrejse igen. Så vi tager nogle fridage sammen, og får lavet lidt praktiske ting.
Derfor sender vi ikke varer ud fra den 20 - 23. oktober.
Vi kan kontaktes på mail: info@froekenanker.dk


Hav en dejlig høst-dag
Birgitte

5 kommentarer:

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Skønne græskarbilleder du har fundet - kragen i det omvendte glas er fin - jeg har også allerede sat min krage (den er kunstig :) ) ind i en af mine glasklokker, de græskar jeg havde i den - før kragen - mugnede - jeg havde ikke sørger for at der var luft nok i glasklokken, så det skal man altså også huske hvis man putter organiske ting ind i omvendte glas (det gik også galt med mit julehus i glasklokke - leret det stod på var ikke tørt, og det hele mugnede -øv øv)

Martilie sagde ...

Så nydelige ting :)
Nå skal jeg lese meg bakover og kose meg med fiiin inspirasjon hos deg!

Kjempekosleig med hilsen hos meg. Koser meg med jobben og nye prosjekter. Veldig hyggelig at det faller i smak.. Og sengen på terrassen har vært sommerens og høstens mest brukte møbel :)

Klem fra Tove

Jennys Vita Villervalla sagde ...

Underbara skatter!
Ha det fint!
Kram
Jenny

Fågel Blå sagde ...

Åhhhhhhhhhhhhhh så mycket fint!
Kramar Kathrine

Anonym sagde ...

Så herlige bildeg av gresskar ol:)
Håper dere hadde en kjempe koselig feiring:)
Herlige skatter i butikken som alltid:)
Klem Merete