søndag den 22. januar 2012

Krukker & Dåser

Jeg er DÅSE-man!

Jeg er til de runde dåser, de firkantede, dem med billeder eller dåser, der er ensfarvet. MEN!!... de skal være gamle!
Jeg har krydderier i en dåse og dvd'er i en anden. Jeg har rosenkranse, kort, bånd, hårpynt, neglelak, øjenskygge mm i hver sin dåse. Der står gamle dåser i en reol, fordi de er flotte, eller fordi de har affektionsværdi for mig.Nogle har jeg fået af min far, der har brugt dem i sin købmandsbutik. Og før ham, min bedstefar. Og før ham, havde min oldemor butikken.


Disse gamle originale smørdåser, er stadig i den originale indpakning. Inden i er en dåse, der blev brugt, når man skulle til mælkemanden, og købe sit smør. Det blev så båret hjem i metaldåsen, der er inden under papiret.I køkkenet bruger jeg dog ikke de gamle dåser til madvarer, der ikke er pakket ind. Nix, der bruger jeg gerne de gamle krukker i fajance.
De gamle dåser bruger jeg ofte istedet til at stille planter i. Det er smukt og originalt i et køkken, der gerne må have den landlige stil og stemning.


Igår aftes var der dansk melodi grandprix. Det kan samle familien. Min 18-årige søn, der læser musik på gymnasiet, og som synger i kirkekor i Viborg Domkirke, ved jo ALT om musik og teknik. Så vi fik nogle sjove og dybere snakke om musik - mor contra den unges syn. Meget belærende - for os begge.


AND THE WEATHER FORECAST

Igår forandrede vejret sig hurtigere, end man kunne følge med. Det ene øjeblik skinnede solen, det næste blev der helt mørkt, og så kom sneen. Det forsvandt dog hurtigt igen. I den kommende uge, kan jeg se, at sneen formentlig vender tilbage igen.

Jeg har stadig problemer med at kommentere ved nogle af jer. Men der er vel ikke andet for end at blive ved. en dag må det vel lykkes igen. Eller er der en, der ved, hvordan det lille problem kan løses?


Et stort tak for kommentarer til det sidste indlæg.
Og velkommen til nye følgere. Jeg håber, mine indlæg kan fornøje dig.

HAV EN DEJLIG AFTEN <3
BIRGITTE

7 kommentarer:

vitaspets sagde ...

Så flotte dine dåser den hvide er lige i min stil .
Stort Knus Karina

Vita små hjärtan sagde ...

Oj vännen såmånga vackra burkar av olika slag! Love i´t.......
Kram Agnetha

Hespe sagde ...

Utrolig mange flotte gamle esker du har - skulle veldig gjerne hatt noen av de... ;)

Ønsker deg en fin kommende uke!

Klem fra Hildegunn

Fossestua sagde ...

Koselig med slike gamle esker (dåser), og spesielt de som har tilhørt eldre familiemedlemmer :)

Moro med vær..hos oss er det masse sne og hele 15 minusgrader. Brr...godt å være inne å fyre i ovnen da :)

Når det gjelder problemer med kommenteringen, pleier det å gå bedre om du bruker Chrome eller Firefox. Bruker selv Explorer til vanlig, men bytter mellom de to andre om jeg plages med å få kommentert.

Ønsker deg en riktig fin dag :)
Klem fra Lise

Sussi.Sussinghurst sagde ...

hej jeg fik løst nogen af mine problemer via "Min plats i solen" http://minplatsisolen.blogspot.com/2012/01/kan-du-inte-kommentera-kolla-har.html#comment-form
måske kan det også hjælpe dig.

Talentina sagde ...

å så flotte! skikkelige skatter!

Familjen Zaar sagde ...

jättefina burkar av alla de slag ! Jag är också väldigt förtjust i burkar,askar & skrin ! ;)
Kram Anki