tirsdag den 5. februar 2013

UP/S


Formland døbt om til UP/.

De sidste års tilbagegang og økonomisk krise har ramt både udstillere og de handlende hårdt. Med et lille håb om fremgang, har arrangørerne så omdøbt Formland til det positive UP/.Der var flere steder, hvor man kunne se trenden samlet fra forskellige udstillere. Som fx. disse lamper.

De små fisk fik rigtig mange blikke. Og klap.
Det samme gjorde blomsterne her neden under..


Da vi startede med at besøge Formland for 6 år siden, kunne man næsten ikke sparke sig frem. På dette års udstilling var der GOD plads mellem gæsterne. Og standene. Flere udstillere havde valgt det fra, eller udstillede andre steder.


Vi kom for at få inspiration. Og for at se trenden. Og ja, vi kom hjem med mange nye indtryk, og mange gode ideer, der nu skal omsættes til vores butik, og vore varer.


hjemmesiden er der lagt lidt flere varer ind.
Måske du kan finde lidt inspiration der.

Hav en fuldkommen dejlig aften
Birgitte

3 kommentarer:

Tre Engler sagde ...

For noen herlige lamper:)
Kjempe stilig:)
Ha en god kveld
Klem Merete

Diana`s sagde ...

hej birgitte. godt du kom afsted , jeg selv blev hjemme pga influenza, tænkte flere gange om jeg liiiige skulle suse afsted , har 10 min kørsel ud til hallerne..
Det er ærgeligt at det har tyndet så meget ud i deltager/besøgs antallet. Heldigvis kan man altid blive inspireret..(selv om der har været et par år med en del gentagelse i sortimentet)
'
fandt du ellers noget nyt i år??
kh Diana

Solveig (Svingenslillehus) sagde ...

ÅÅÅ så mye stilig :)
Kos deg masse :)
Klem fra Solveig!