lørdag den 21. maj 2011

EN FERIEDAG

Det har været et smukt vejr de sidste dage. Og meget heldigt, for igår var der booket plads på et fly til CPH, hvor jeg blev hentet af min kusine og hendes mand. Vi skulle til LEDREBORG!

Efter en meget smuk køretur ad Danmarks længste allé, 20 min. bilkø og 40 min. billetkø, kom vi endelig ind i den meget smukke slotspark. Det var som at komme ind i et eventyr. Mennesker, slotte, boder...alt uvedkommende blev fadet væk, og den rå slotspark fyldte mit blik. Hvor var der smukt!

Jeg havde på forhånd bestemt, at der ikke skulle købes så meget som en blomst. At rejse med fly, begrænser ligesom den håndbagage, der kan medbringes. Så max en pose hjemmekogte bolscher eller en lille fin top, der kunne hænge i skabet med alt det andet tøj.

MEN NEJ... så stod den her helt vidunderlige pavillion pludselig ved en bod og kaldte på mig. Mindre kunne ikke gøre det!!! Så jeg købte en havepavillion med bænke, præget tag og krone på toppen! Tag lige den med i flyveren som håndbagage!

Havepavillionen skulle blive leveret engang i næste uge.

BLOGTRÆF
Det måtte jeg også have med. At få ansigt på folk, som man kun kender fra skrift, er spændende. Det blev til et kort og hurtigt HEJ, men glæden var ikke mindre af den grund.
TAK til Loppe for den rosa blomst i håret.
Ellers havde jeg ikke fundet dig ;-)
Og Ledreborg... jeg kommer helt sikkert igen!


Til alle jer, kære bloggere, som jeg endnu ikke har skrevet til, så kan I læse ud fra indlægget, hvorfor jeg er lidt bagefter. Men nu er der weekend, så der skulle være en chance for, at jeg skulle kunne komme rundt og hilse på.


God weekend til alle. Der er Barnaby i tv i aften - ham hapser jeg lige fra den bedste sofarække ;-)

Birgitte

11 kommentarer:

Hyacinth Bucket sagde ...

Ledreborg er et herligt sted, men mange mennesker synes jeg. Nu er det nogen år siden sidst, men kunne godt tænke mig at komme der over igen.
Hov-hov....du bliver nødt til at dele Barnaby med mine døtre og mig...:-o)
Selv om man har set dem før så kan man altid klare en genudsendelse..)

God weekend fra Lisbeth

elinAnita (eddaskreativiteter ) sagde ...

Å det høøres helt heeerlig ut der:)
ha en fin lørdagskveld..
klemklem

Susan Durup sagde ...

Jeg har også en drøm om engang at komme til LEDREBORG :-) Og jeg tror sørme ikke det vil gøre mig noget at skulle stå i kø en rum tid for det *fnis*
Og så er jeg da umådeligt spændt på at se dit ny indkøb.... glæder mig til billeder.
Fortsat god weekend.
Susan

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Man skal bare komme tidligt, så er hverken bilkø eller billetkø så lang, men det er jo lidt vanskeligt når man skal komme helt ovre fra hovedlandet. Øh, jeg kan ikke se nogen pavillion????
Lige dén der Barnaby, den kan jeg da godt huske, bliver de ikke slået ihjel på en båd eller sådan noget, hi hi

Mamsens hus sagde ...

Høres flott ut der. :)
Ønsker deg en fin helg videre.
klem

Anonym sagde ...

Å så flott sted. Jeg kan tenke meg at du koooste deg der. Det var ikke lite du fikk handlet da:) *smiiiil* Ikke alltid det går som man planlegger.
Jeg har aldri vært på et bloggetreff, men det er sikkert koselig.
Håper du har fått kost deg i sofakroken med krimmen din:)

Klem

Martilie sagde ...

Ååå for en koselig dag! Deilig med slike avbrekk - det gir ny giv og energi :)

Skjønne bilder..

Jeg har kost med med Sanselig Sommer som virkelig er en vakker bok og gir den gode sommerfølelsen :)

Nyt kvelden - og god søndag til deg..

Klem fra Tove

Loppe sagde ...

Så er Barnaby ovre for denne gang - tænk jeg havde ikke set den før... og jeg har fået lagt lidt ind på bloggen - bl.a. et billede af os to ( smil) men hvis du helst er fri fjerner jeg det naturligvis... men jeg synes det var santastisk at møde dig, og de andre .... og tusind tak fordi du slæbte SANSELIG SOMMER med... det er en skøn bog - og du er jo med i den !!!

Knus
fra
Loppe

By MARIANNE sagde ...

Lyder til du har haft en rigtig dejlig dag

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Vilken härlig dag du fick, kan tänka mig att där fanns mycket fint. Låter väldigt spännande med en paviljong, det är ju sånt jag drömmer om. Morden i midsummer gillar jag också, precis lagom för en lördag kväll.
Ha en fin söndag
Varm kram
AnnaMaria

Solbakken sagde ...

He He Birgitte! Synes det var en herlig betegnelse med Blogtræf og det første bildet var en hyggelig gruppe med apekatter!

Ja, ja. Vi får holde sammen.

Ha en strålende mandag.

Hilsen Solbakken