søndag den 15. maj 2011

MIN MAILVENINDE

Så blev det søndag. Jeg sidder alene med min kaffe og nyder roen. Jeg får besøg  af en veninde i dag, og skal senere besøge mit barnebarn, der bliver 10 mdr. i dag.

MIN MAILVENINDE

Jeg har gennem nogle år haft en mailveninde. Hun startede som kunde i min netbutik, men siden blev det til flere og flere mail. Det er fast at vi mailer en godmorgen-mail til hinanden. Gerne med ''dagens program''. Og ofte kommer der også flere mail i løbet af dagen.
For 14 dage siden, var hun ude for et uheld. Og pludselig kom der ingen godmorgen-mail. Heldigvis sendte hendes mand mig nogle mail, for at holde mig opdateret.
Hun er nu hjemme igen, og er på mailen igen. Dejligt. For hvor har jeg savnet at høre fra hende :-)
Billederne viser min fødselsdagsgave fra hende. Den nåede hun at sende INDEN uheldet. Det er smukke håndlavede filt ting fra en unikabutik i Helsingør. Det er en japansk kvinde, der har lavet det, fik jeg at vide.
Blomsten øverst er en smuk broche. Og de næste billeder er en lomme bog, hvor omslaget kan tages af, og bogen udskiftes, når den er fyldt.


NYE INDTRYK
Der er intet som fælles interesser. Og jeg ved, at mange af mine faste læsere, deler min interesse for de gamle og nostalgiske ting.

Jeg har tidligere vist jer min ''MUSEHALE'' i køkkenet, og fadet med gamle flasker. Jeg har fået en ny og spændende flaske: en fransk 0,5 L mælkeflaske med patentprop.

Der er flere af dem i butikken, men denne fandt altså vejen op i mit køkken.

Vi flytter med det gode vejr ud under åben himmel. Og selvom man er voksen, så kan man da sagtens lege og spille forskellige spil. Både med og uden børn!

Med dette billede, vil jeg ønske alle en dejlig weekend
- og husk at vande jeres planter
(De viste ting kommer på netbutikken senere i dag)

HUSK - du er altid velkommen til at læse indlæggene på denne blog.
Men skriver du en lille hilsen, så svarer jeg på den så hurtigt, det er muligt og tid :-)


Klem Birgitte

8 kommentarer:

Frøken Anker sagde ...

TAK til alle for deres søde kommentarer til mit sidste indlæg. Og TAK for gåde råd, da mit indlæg forsvandt :-)

Klem Birgitte

Mamsens hus sagde ...

Hei :)
Godt at din venninde er tilbake, flotte gaver du har fått av henne. :)
Likte godt den gamle melkeflasken. :)
Ønsker deg en fin dag videre. :)
Klem

Anette Willemine sagde ...

Hei, Birgitte! Tusen takk for dine søte hilsener hos meg. :) Ser at du nettopp har fylt 50 år! Gratulerer så mye! Det hørtes ut som du hadde en flott feiring med familie og venner.

I mitt siste innlegg har jeg bilde av lignende flasker som du viser fra kjøkkenet ditt. Mine flasker er blant annet fra Aalborg, og ble kjøpt her i Norge. :)

Så vakre gaver du har fått av dine gode venninne. Håper hun er på bedringens vei.

Ønsker deg en deilig søndag. Her skal det plantes.

Klem,
AW

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Dejligt med en "penneven", jeg føler at bloggen også er en slags "pennevenskab" - og tak for tilbuddet om at tage bedafgrænserne med til Ledreborg, men de tilhører en drøm om en Victoriansk have, som ikke er så realistisk i øjeblikket. Mine roser i den lille rosenhave har taget skade af vinteren. De skulle ellers have indhyllet mini-drivhusene, vandkanderne, potterne, jernmøbler, havenisserne, rustne bedkanter osv osv i et romantisk overdådigt blomsterflor.... nu ligner det mest Disneyland ;-(

Anonym sagde ...

Så koselig med en mailvenninne.
Og så nydelige gaver hun har sendt til deg.
Håper det går bra med henne.
Vi har hatt noen dager med regn , nesten uavbrutt, men i dag skinner solen og vi har arbeidet litt i hagen.
Ha en fortsatt fin søndag, Birgitte og takk for at du viser disse søte tingene.
Klem fra Ingunn :)

Alfa sagde ...

Heisann Birgitte. Håper helgen har vært fantastisk.
Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Plantebordet er laget av gamle vinduer ja. Glassene i rutene tåler en del, men så har jeg ikke tenkt å ha så masse på det heller. Nå har min mor plantet erterblomster i noen krukker, og de har fått plass der.
Elsket det kjegle spillet du viser bilder av.Vil ha! :0). Så herlig å ha en slik vennine da, nydelige gaver du har fått av henne også. Håper alt står bra til med henne og familien din Ha en fantastisk god start på uken
Klem

Martilie sagde ...

Så koselig med en mailvenninde! Håper på rask bedring for henne - og for noen skjønne gaver. Personlig og koselig.

Nydelige bilder og skjønne ting og se hos deg..

Måtte bare innom deg på tampen for å fortelle at jeg har mottatt snellene med blondene - og er såååå fornøyd :) De er nydelige og inntil videre har jeg plassert dem på lysfat og en en gammel sølvskål i stuen. Tuuuusen takk! (kommer blogginnlegg, bare jeg finner litt tid ;)

Ny deilige dager og kos deg masse.

Stor klem fra Tove

Design À la Camara sagde ...

Sikke en masse dejlige sager du er blevet beriget med - og en dejlig veninde, dem kan man ikke få for mange af, når du og hende, har et så tæt bånd. Bliver altid så glad, når jeg hører om en så tæt omsorgsfuldhed - og den I har er helt unik. Og glædes over at din veninde er i bedring.

Enig, spil er for alle aldre - og jeg er lig andre også helt forgabt i keglespillet.

Altid flotte oplæg og skønne billeder fra din hånd.