søndag den 24. juli 2011

Sympati

Jeg har lige set tv-avisen. Igen. De sidste dage har medierne været fyldt med tragedien i Norge, og mine tanker er ved de pårørende til ofrene.

Det er grusomt, når en person vælger at bestemme over andre menneskers liv eller død. Og især når der er umenneskelige tanker bag, som i dette tilfælde.

En varm tanke til det norske folk og andre, der har mærket tragedien

Birgitte


6 kommentarer:

Vita små hjärtan sagde ...

Hej Vännen!
Ja det är en fruktansvärd tragedi!
Ha de så bra.
Kram Agnetha

Fia sagde ...

Hello!
Ja det är fruktansvärt hemskt, det går inte att föreställa sig hur det var för framför allt ungdomarna ute på ön...
Fina bilder <3
Kram till dig/ fia

Mona sagde ...

Tragiske hendelser som egentlig rammer oss alle, uavhengig av nasjonalitet.
Klem til deg fra meg:)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Det er umuligt at forstå hvordan han kunne træffe det valg. De stakkels, stakkels mennesker, både de pårørende og de unge mennesker der har overlevet de forfærdelige hændelser.

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Det är svårt och fatta att en enda galning kan orsaka så mycket död och elände, fruktansvärt med alla som mist sina barn.
Varm kram till dig
AnnaMaria

Design À la Camara sagde ...

DIGT - SKREVET TIL OG FREMSAGT VED - MINDEHØJTIDLIGHEDEN FORAN DEN NORSKE AMBASSADE DEN 23.07.11

HVOR VAR DU DA HIMMEL BLEV TIL HELVED´ OG DØDEN GIK I LAND OG SLOG IHJEL HVOR VAR DU DA OSLO´S GADER SKÆLVED´ OG SOMREN SAGDE DEFINITIVT FARVEL HVOR VAR DU VED ALLERFØRSTE SKUD HØRTE DU DEN MOR OG FAR DER SKREG HVOR VAR DU DA BUDSKABET KOM UD GRÆD DU OGSÅ VEN - DET GJORDE JEG NU VED VI SELV ET PARADIS KAN BRÆNDE I DAG ER HELE VERDEN EFTERLADT I TANKEN ER VI SELV PÅ DØDENS STRANDE VI DØDE ALLE SAMMEN LIDT I NAT INTET KAN ERSTATTE DET DE TABTE INGEN ORD ER DÆKKENDE TIL TRØST HYLD DEM VED AT HYLDE DET DE SKABTE SIG DET HØJT MED KLAR OG SIKKER RØST VI VIL FRED OG VI VIL TOLERENCE LI´SOM DEM DER IKKE ER HER MER´ MØRKEMÆND MÅ ALDRIG FÅ DÉN CHANCE AT VI STOPPER - SÅ VI STARTER HÉR DET´ DET BEDSTE MINDE VI KAN SÆTTE DET´ DET STØRSTE LØFTE VI KAN GI´ VI VIL ALTID VÆRNE OM DET TÆTTE FRIHED - FÆLLESSKAB - DEMOKRATI Carsten Bo Natten mellem den 22. og 23. juli, 2011