tirsdag den 4. oktober 2011

ENGLE


HVORDAN HAR DU DET MED ENGLE?

Tror du på engle? Eller er det bare nogle væsener med fjer på ryggen, der kommer frem til jul?


Ordet engel kommer af det græske ord, angelos. der betyder budbringer. Dette igen kommer af det bibelsk-hebræiske ord, malak.
Engle er blevet beskrevet meget forskelligt gennem tiden. Nogle mener, at de er åndelige sendebude, andre at de er tjenende ånder, ledsagere eller beskyttere.
Engle bliver afbildet med vinger, men gennem tiden har de ikke altid været afbildet med vinger, eller i den form, som vi kender dem idag.

Engle har ikke noget køn, men oftest beskrives englene, når de er i menneskelig skikkelse, af hankøn. I de sidste par åhundreder er englene dog oftere og oftere blevet afbildet som feagtige væsner i luftige beklædninger. Især i børnelitteraturen.Vil du vide mere om engle, så er det bl.a. muligt på www.GUMA.dk

Mangler du en engel, så se på FRØKEN ANKER

>O<

Der har ikke været så meget tid til at blogge. Jeg forsøger at svare på alle, der skriver en kommentar. Kommer tid, kommer jeg mere på bloggen.

OG...Du kan stadig nå at deltage
i min GIVE AWAY.
Se mere HER

>O<

Endnu en uge, hvor min mand skal ud og rejse. Jeg har så en aftale med en lille mand, jeg skal besøge. Han hedder Julius og er 1 år. Julius skal i ''gæste-dagpleje'' ved sin mormor (MOI) en af dagene, og en anden aften har han inviteret sin mormor ind og spise ved ham. Han har sin egen kok, der er en tryllekunstner til at lave mad :o)


Hav en dejlig dag - og tænk lidt over det med englene..

Husk - der står en engel bag ethvert menneske.
Birgitte 

6 kommentarer:

Vita små hjärtan sagde ...

Så många fina bilder på änglar!!! De är så fina och harmoniska!
Önskar dig en fin tisdag.
Kram Agnetha

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Jag tycker det är rofyllt med änglar, för mig symboliserar dom snällhet. Har en stor vit gipsängel som flyger i taket, den du har på första bilden är otroligt vacker.
Kramar
AnnaMaria

Heidi Hallingstad Cousin sagde ...

Jeg har ikke noget specielt forhold til engle, sådan i ren fysisk forstand - altså, du finder ikke engle i mit hjem. Men når det er sagt så kan jeg godt lide tanken om at der står en engel (eller en beskytter) bag ethvert menneske - det tror jeg på!

Hyg dig med Julius (og hans kok...)!! Knus; Heidi

Fågel Blå sagde ...

Jag älskar änglar!!!
Har många hemma!
Ha en fin dag!
Kramar Kathrine

Fia sagde ...

Älskar tanken på änglar, för mig har de en beskyddande roll ♥
Jag har skyddsänglar lite här o var hemma, det känns tryggt...
Änglakram till dig, o tänk på att alla föds med en vinge, man måste kramas för att kunna flyga!
/ Fia

Thelma Louise sagde ...

Tror på engler jeg.:-)) eller "hjelper".:-)) kall det hva du vil.:-))mange hverdagsengler... ha en fin kveld min venn.:-) mange vakre engler her.:-)