fredag den 28. oktober 2011

Ikke for tidligt!


Tak for alle de søde og gode kommentarer.
Rigtig mange har svaret, og det, jeg kan læse ud af svarene er, at de fleste mener, det er OK at sætte julevarerne frem i butikkerne i oktober. Og nogle vil gerne have HALLOWEEN overstået først.

HVOR MANGE FEJRER HALLOWEEN?
OG HVAD MENER DU OM DEN AMERIKANSKE TRADITION?


Der er kommet mange skønne og unikke varer hjem i FRØKEN ANKER. Også julevarer. Og de vil, så snart de er blevet fotograferet, komme på netbutikken, http://www.froeken-anker.dk/ og i butikken/showroom, hvor der er åben både fredag og lørdag.I aften kommer Julius, vores barnebarn, og skal hygge hos os. Så står der Disneysjov på programmet. Og ømme knæer, for mormor skal på gulvet og lege med biler mm. Men...ALT for Julius!


^*^*^
FRØKEN ANKER er åben
fredag kl. 14 - 17
lørdag kl. 10 - 16

^*^*^
Jeg håber, at I alle, kære bloggere,
vil få en dejlig og smuk Efterårsweekend
Birgitte

(ALLE BILLEDER ER FRA FRØKEN ANKER)

13 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sagde ...

Hallo:)
Nei jeg feirer ikke noe særlig Hallowen.....)
ha en fin helg

Design À la Camara sagde ...

Fejrer ikke Halloween i år med udklæding - vi er ikke til at den form for uhygge med grønt stads, edderkopper, afskårne hænder og skeletter, der rasler. Men selve traditionen med GYS eller GUf, hvor børn går fra dør til dør á la fastelavn - er hyggelig.


Smukke dåser du viser - tror det handler om, hvad man selv gør julen til - og hvad man kan li' at pynte op med, bage, pakker, mad, hygge, dekorationer - tror på det individuelle og afslappetheden - jul uden stress og jag.


Pas nu lidt på dig selv - dine knæ skulle gerne holde resten af livet.


Klem

Mille

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Så mysigt och träffa Julius, han har ett jättefint namn tycker jag.
Vi firar ingen hallowen, jag har köpt lite godis ifall det kommer några barn och knackar på. Och på allhelgona äter vi kalkon, det är en egen tradition.
Ha en fin helg
Kramar
AnnaMaria

Davids Engle sagde ...

Hejsa
Jeg syntes til at begynde med, at Halloween var noget værre amerikanerhejs ;-) Senere fortalte min far mig, at han som barn på Lolland, løb rundt på Alle Helgens Aften og bankede på folks vinduer. Børnene havde forinden lavet roelygter.
Jeg har selv lavet roelygter med mine unger, og roer er altså svære at skære i. Derfor gik vi over til græskar. Jeg synes græskarene er så smukke, når de står der og lyser orange udenfor. Jeg er blevet ret vild med skikken :-) Og så synes jeg det er okay, at julens begyndelse bliver rykket lidt ind i november ;-)
Knus og dejlig weekend til dig og alle de andre :-)
Kate

vitaspets sagde ...

Ingen Halloween fest , men et lille spögelse tar jeg fram . Åhh din hest den bare elsker jeg vil ha vil ha . Knus og en dejlig weekend Karina

Vitt hus med svarta knutar sagde ...

Det var länge sedan som vi firade Halloween, mer då barnen var små och då ordnade vi Halloween fest tillsammans med grannar och deras barn. Men jag har en idé och om det blir något så ska jag berätta det=)

För några år sedan var jag i USA under denna tid och där var det helt crazy, jag vet inte hur mycket pengar de lägger ner på firandet där.

Jag tycker så mycket om de fina röda burkarna du visar. Och visst börjar man bli lite sugen på julsaker också.

Önskar dig en fin helg tillsammans med barnbarnet!
Kram,
Regina

Anonym sagde ...

Ha en mysig helg med Julius.
Kram Maria

Marit sagde ...

Har ikke fått lest innlegget ditt om julen før nå, men for min del ønsker jeg å se julevarer nå, liker å planlegge å kjøpe inn litt etter litt:)
Hos oss feirer vi ikke halloween, men så har jeg heller ikke barn.Kansje det blir annerledes da:)

Ha en riktig fin lørdag sammen med familie:)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

jätte fine dåser, og oh, giv mig en hest mor....skrååååålll !

Fågel Blå sagde ...

Julius vilket fint namn!!!!
Härliga saker du visar som alltid!
ha en fin Söndag!
Kram Kathrine

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Naturligvis har jeg ikke drukket, kan jeg måske gøre for at din blog inspirerer mig udi sang? - og naturligvis en brocante (eller ihvertfald gammel) sang. Ha en god uge!

Gail sagde ...

we will carve a pumpkin and light some candles and get cosy for halloween that's all !
Gail x

*maren* sagde ...

Hello and thank you so much for your comment. You asked me about the white earrings and yes, I sell them. you will find my offer here

http://de.dawanda.com/product/24226277-reserviert-fuer-FrAnker-Ohrringe-Catherine

please tell me if you dont want to buy it, so i can make it public without reservation. thank you and lots of greetings to Denmark (♥)!

mange hilsen,
maren