søndag den 13. marts 2011

VINTAGE ROSER

Jeg har skrevet om VINTAGE i et tidligere indlæg. Men da jeg modtog disse VINTAGE ROSER fra Line Cathrin fra bloggen shabbylishious.blogspot.com , så var det oplagt at vise de smukke blomster frem.

Roserne er lavet af blonder, stof, perler og fjer. Og de er så dekorative, at man bare må røre ved dem.

Jeg har leget lidt med lys/mørke og strukturer i billederne. Som de ligger på mit bord ligner de små kunstværker - hvilket de jo også er :-)I indretning med vintage er det vigtigt, synes jeg, at finde det farvemix man ønsker at indrette i. Selv har vi primært sort, offwhite, natur, og enkelt grønne planter.
På væggene har vi gamle ikoner og nogle af mine egne, farveglade malerier.

Vores hjem har fået det strejf af personlighed efter flere år med forskellige boliger, smide ud og nyt ind, og ikke mindst rejseindtryk.
Men også påvirkning af trends, har et lille hjørne i hjemmet. Det kan jeg ikke frasige mig helt. F.eks. har jeg lige fået en ny ROSENDAHL karaffel, som vi har morgenjuice i. Den er så smuk på morgenbordet :-D

Hvordan er dit hjem indrettet?
Er det funky, vintage, landlig eller trendsættende..?
Eller måske noget helt femte...?


Søndagen må jeg hellere bruge på lidt rengøring, et tjek i butikken og måske et besøg ved Julius, mit barnebarn (8 mdr.), der har fået falsk strubehoste. Og så skal der bages en kage til min kære mand :-)

Hyggelig søndags hilsen
Birgitte

9 kommentarer:

Fågel Blå sagde ...

Åhh så vackra rosor!!!!
Önskar dej en fin Söndag!
Klem Kathrine

Fra gammelt til nytt sagde ...

Jeg har sendt deg en Award fordi du inspirerer meg, ta en titt på bloggen min for å se en utfordring.

Ha en fin søndag

Jorunn

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Stakkels lille, jeg fik samme sygdom nogen gange som lille - og min mor fik nyt strygejern..... Sammenhængen skyldtes at mine forældre lavede et improviseret telt og heri blev sat en spand grus og et omvendt strygejern som opvarmede vandkedlen som lavede damp i mit lille telt, så jeg kunne trække vejret. Efter nogen gange, vidste de lige hvordan det skulle grejes, men strygejernene kunne altså ikke klare det. Gudskelov er det nok ikke sådan man "gør" i vore dage.

Gry sagde ...

Hvilke vakre vintage roser du har fått! Virkelig skjønne!!

Morsomt å lese om innredningen i deres hjem, jeg synes det er så fint å mixe flere stiler og det høres ut som om deres hjem er helt etter min smak!

Vårt hjem er en blanding av flere stiler, men mest landlig tror jeg. Det er så meget jeg har lyst til å gjøre her hjemme, det neste på planen er kjøkkenet. Deretter står flere rom for tur. Vi har bodd i det samme huset siden 94 og har pusset opp litt etter hvert. Noen ganger drømmer jeg om at vi kunne finne et annet hus som vi kunne gjøre slik vi ønsker, men vi får se hva som dukker opp.

En dejlig ny uke til deg ;) Klem Gry

Gry sagde ...

Og god bedring til lillegutt, det hørtes ikke godt ut, stakkars liten <3 Klem

Mit Vintage-Hus sagde ...

Hej Birgitte

Jeg har desværre ikke nogen kaméer til salg i shoppen lige pt. Men tak for din interesse :)

Rigtig god bedring til dit barnebarn :) :)

Kram
Dorthe
http://www.vintagehus.blogspot.com/

Diana`s sagde ...

hej birgitte, sikke fint håndværk du viser på bloggen,,hvem der bare kunne hækle...jeg overså din besked hos mig sidst,pyh at jeg så den ,mht de gule påskeliljer kan de godt være med ude nu,mine står ved butikken under halvtaget , men kunne sagtens stå ved huset hvor der ikke er ly for vind og regn..jeg tror ikke at der falder mere sne..selv om den danske vinter har været lidt til og fra.mht din kalanchoe,så kan den ikke tåle frost,men kulden har åbentbart ikke taget livet af den,gem den,du kan også bruge den i udplantning,jeg stiller gerne mine ud i krukker forår og sommer når de ekspl er afblomstrede,så begynder de gerne at blomstre igen ,og der er blomster helt hen til sidst på efteråret..på den måde en fed plante..som jo ellers er meget udskældt..ha en god dag..Diana.

Martilie sagde ...

For noen vakre roser og flott håndarbeide!

Huset deres høres bare ¨å flott ut :)
Hos oss har vi flere stiler, men jeg prøver å holde de adskilt i ulike deler av huset. Men i noen tilfeller blander jeg moderne og gammelt - synes det fungerer veldig bra!
Vi har arv et en stor boksamling og lever med bøker i kjellesrstuen som nærmest blir et bibliotek :) Og har også arvet gamle bondeantikviteter som kister og skap. Dette er store ti g som krever plass, de har stor affeksjonsverdi og er kjære minner. Disse hlder til i kjellerstuen og den etagen. Oppe har vi en renere stil, men blandet med gammelt polert treverk og min elskede Herr Biedermeier :)
Interiør er så personlig og spennende..

Ha en nydelig dag Birgitte!

Håper den lille er frisk igjen!

Klem fra Tove

Har en drøm... sagde ...

Ååå, så vakre roser ♥ De var bare skjønne;) Og jeg tipper de passer veldig godt inn hos deg;)

Jeg har to stiler, en i hodet og en i hjemmet, hihi... den i hjemmet er jeg ikke så veldig glad for, er så lei den;) Men den stilen jeg har i hodet, DEN er fin den... Den er nok litt landlig og litt rustikk på en måte - litt som Home&Cottage;))

Håper lille Juliusen er frisk igjen, er ikke godt med slik hoste... ♥

Ha en fortsatt fin mandag!
Og PS: Ja, det er min lille pike som har lavet kransen, helt selv!! Er hun ikke flink?

Klem Line