fredag den 25. marts 2011

VÆKSTHUS

Min drøm er at få et drivhus i engelsk stil. Men da min mand har alle andre projekter på sit tegnebræt, og det er ham, der skal være min bygmester, så har jeg købt et VÆKSTHUS istedet. Et skønt gammelt væksthus i malet jern med glas, der er kittet i på den goe gamle måde. Der bliver nok ikke plads til så mange tomatplanter eller agurker deri, men vi må jo alle starte i det små :o)
Min flittige mand har bygget til min butik, så der kan blive mere plads til bl.a. udemøbler, krukker, baljer i zink mm.
I dag kom min datter, barnebarnet Julius og svigersøn forbi, og hjalp mig med at hamre søm i, skrue engle op, tømme reoler, flytte skamler og borde omkring og sætte varer på plads.
Skulle du komme i nærheden af Grundvad/Viborg,
så kig forbi.
Butikken har åben
hver lørdag kl. 10 - 16.
Også PÅSKELØRDAG.


God weekend til alle
Birgitte

12 kommentarer:

By MARIANNE sagde ...

Fint lille hyggeligt væksthus.
Klem MARIANNE

Sussi / Sussinghurst sagde ...

hmmmm, der skal lidt planlægning til, men Viborg ligger trods alt ikke på den anden side af jorden....så mon ikke.....
Tillykke, med drivhuset, sådan et har jeg også, frøene jeg såede i det, kom ganske vist senere i gang end dem jeg såede uden for drivhuset - men det så knageme' godt ud :) :)

Thelma Louise sagde ...

min drøm er også et drivhus..men min kjære vil ikke.:-) og jeg er så lite hjemme om sommeren...så det er vel greit at han begrenser meg.) Selv om det er kjekt å ha vinter, vår og høst.)

GOd helg til deg.))

Hilde♥ sagde ...

Så søtt drivhus..
Ha en herlig helg.
Klem Hilde

Anonym sagde ...

Nydelig drivhus:) Jeg drømmer om et drivhus i hagen:) Jeg ser at jeg har gitt deg noe du helst ikke vil ha. En Award. Men denne awarden trenger du ikke å gjøre noe med...jeg vil gi den til deg fordi du har en flott og inspirerende blogg. En blogg jeg tror vil inspirere alle som kikker innom. Ha en riktig god helg:)

JannePanne sagde ...

Så fin blogg du har, du gir meg maase inspirasjon!

Defor en award til deg fra meg:)Se link:

http://jonsaker.blogspot.com/search/label/Award

elinAnita (eddaskreativiteter ) sagde ...

Drømmen er absolutt og hatt et veksthus...jeg elsker jo og grave i hagen...men har ikke det nå:(
Kos deg med familien din...
klemklem

Marina sagde ...

Sikken fint lille væksthus. Man burde kunne kaste noget Harry Potter magi på sådan et så det fik den helt rigtige størrelse om sommeren.

Loppe sagde ...

Tillykke med væksthuset!!

Jeg er helt enig med Sussi på 'Sussinghurst' - det ser fantastisk ud... Glæder mig til at se hvad I begge 'driver det til'

Knus & god lørdag
Loppe

Hellemor sagde ...

Hei Birgitte,

sku meget gerne ta en tur til din butik - åh, jeg ku sikkert få mange timer til at gå... men da jeg kun har en scooter blir det nok en lidt for lang tur. Bor ca 25km syd for Stavanger :-) så jeg er glad for din netbutik!
Meget sødt veksthus! Det kan jo være sådan et til for-spiring, mens planterne er meget små og lige sået :-) Dekorativt, er det ihvertfald!

staudecafeen sagde ...

Hvor er det super flot:) Anne Gine

Gårdejerinden sagde ...

Ej hvor er det flot :0)
Hvis jeg boede i nærheden var jeg helt sikkert en fast gæst i butikken - men heldigvis er der jo en mulighed for nethandel ;0) FARLIGT!! Vil i øvrigt lige tilmelde mig dit nyhedsbrev - hvis jeg ellers tør..
Rigtig god søndag