fredag den 17. juni 2011

AT BO MED SIT ARBEJDE


Min mand og jeg har begge vores virksomhed ved eller i huset, hvor vi bor. Min mand sælger dæk i sin fritid. Så det er let på mange områder, bare at gå ned af trappen, og på arbejde.


Men til tider kan det dog være mindre sjovt.
Vi har aldrig helt fri, for hvis vi alligevel går rundt i haven, så er det nok også muligt at få skiftet et dæk eller lige kigge ind i butikken, Frøken Anker.
Men vi er blevet lidt bedre til at sige NEJ, vi har altså fri.
Men svært er det...


Men der er også fordele. Bl.a. skal jeg ikke ud i en bil, og køre langt for at komme til butikken. Vi kan også hurtigt stikke hovederne sammen, og få en kop kaffe på den nye terrasse. Og vi er fælles om noget, der interesserer os begge.


Og naturligvis, det sjoveste er, når der kommer nye varer hjem, så kan noget af det lige sniges op i privaten.... bare for at kigge lidt mere på det.
Ofte kommer det så ikke længere, hvilket børn og gæster af og til kommenterer. Og min søn omtaler vores hjem for ''KIRKEN'', når han har venner på besøg :O)


Men i år har vi valgt helt at lukke butikkerne i en uge i juli, og holde ferie.


Vi har allieret os med min søn. Han skal passe hus og dyreholdet. Han snakker allerede om, hvem han skal invitere, hvad han skal have af mad - og vigtigst - hvornår vi kommer hjem igen!


Vi pakker bilen, og kører mod syd. Hvor vi ender, det er endnu ikke sikkert. Men vi skal bare ud i det blå, og nyde at holde ferie. Alene. Uden børn.


Der er noget byfest i Viborg i dag, og min søn skal spille med sit band. Så jeg skal et smut til byen, for at være YUHU-pige for ham og bede om autografer.
(min søn vil ELSKE mig for det!!) 

Og i morgen er der igen åben i butikken, FRØKEN ANKER.
Der er kommet flere skønne varer på nettet.
Tag et smut forbi netbutikken, www.Froeken-Anker.dk, hvis du får tid.

Billederne, der er blevet vist, er fra vores hjem... nogle af de ting, der ikke kommer i butikken igen :o)

Og de skønne feriebilleder er fra Frankrig, se mere HER


Hav en dejlig weekend
- og lad os håbe vejret bliver solrigt
Birgitte

11 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Så vackra ikoner du har, det ger en rofylld vacker stämning till ett rum. Och så praktiskt och ha jobbet hemma, aldrig behöver du skrapa is från rutor och åka iväg i en iskall bil. Härligt med en vecka i sydligare land också, bra att sonen passar huset.
Ha en fin helg
Kramar
AnnaMaria

elinAnita (eddaskreativiteter ) sagde ...

Skjønnne bilder.Synes det høres helt herlig ut med btikken og jobben hjemme:)Kos dere med en ukes ferie...det blir nok skjønt..
klemklem

Vita små hjärtan sagde ...

Hej Vännen!
Så vackra bilder! På massa vackra saker o ting!
Ha en fin helg.
Kram Agnetha

Man tager hva man haver sagde ...

Det er nok både fordeler og ulemper med å bo der man jobber. Godt da at dere an klare å si nei noen ganger.

Ønsker deg og mannen en riktig god ferieuke hvor dere enn havner. Så spennende å bare sette seg i bilen og reise ut i det blå.

Klem fra Kari

Design À la Camara sagde ...

Dejlige billeder - og tak for rundturen i dit dejlige univers. Er enig med Kari - fordele og ulemper :-D Og du jeg har lige lagt et fint svar til dig på det seneste indlæg - men hold lige ørerne stive - faldt over dette fad hos dig . http://www.froeken-anker.dk/Webshop/Item.aspx?ItemId=10521 - altså lidt morsomt at det har lige netop samme form som køkkenbordet.

Nåh, tror vi efterhånden mange, der lader op til tiltrængt ferie med eller uden børn - aaaaaaaaaah, hvor bliver det dejligt også for jer når i drager mod syd - modtager gerne postkorthilsen :-D


Klem
Mille

Marie sagde ...

Hei Birgitte!
Det høres virkelig herlig ut å ha jobben hjemme, men det er som du sier veldig viktig å kunne si nei innimellom. Alle trenger jo litt fritid :)
Nydelige Bilder!
Klem Marie

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Sikke nogen dejlige ting, nu kom jeg til at savle ned i tastaturet igen, det er altså ikke godt for min pc'er. Sikke et fint feriested, det ligner billeder fra Laeriss fra A Heart in Provence, er det dér du skal hen? savle, savle og mer' savl.

Pernille Strand sagde ...

Hej mor.

Så gik Julius kold i sengen. Et besøg af onkel Mikkel og aftensmad, så var han putte klar.
Nikolaj er stadig på Grundfos.
Mange tak for en hyggelig eftermiddag med is, musik, snak og shopping. Og tak for tøj og sko. :-) Mikkel synes det er cool og relaxing. ;)
Han er kørt til fest i udkantsviborg.

Hils Svend

Knus

Frøken Anker sagde ...

Hej med jer... et fællessvar.

Vedr. ferie - vi har før været afsted uden børn. Det er som at blive nyforelsket igen :-)

Og ja, det er vigtigt at kunne sige nej, når vi har fri. Men nogle tager det ikke for gode varer. Nu er de jo kommet, og vi er alligevel hjemme...

Og selv tak, Pernille. Det var sejt at høre sin egen søn fra en scene.

Hav en dejlig weekend

Klem
Birgitte

Bohemian sagde ...

I'm loving ALL of these images!!!

Blessings from the Arizona Desert... Dawn... The Bohemian

Bohemian sagde ...

I'm loving ALL of these images!!!

Blessings from the Arizona Desert... Dawn... The Bohemian