tirsdag den 14. juni 2011

HVOR ER insekterne når det regner ?


Det er da et godt spørgsmål. For det vidste jeg faktisk ikke, før jeg hørte svaret i radioen. Jeg havde aldrig tænkt over, at vi aldrig ser insekter, der blafrer rundt mellem regndråberne.


Svaret var, at insekterne gemmer sig mellem bladene på buskene. Og det kunne jeg jo selv se, da jeg idag var på en af mine flere daglige ture rundt i haven.


Udover at passe Julius, vores barnebarn, i pinsen, så har jeg eksperimeneteret lidt med en jordbærhave. Jordbærplanter har det med at brede sig, så de er blevet plantet i hver sin potte, der så skal graves ½ ned og lægges flis omkring.
(gode råd modtages gerne af jordbær-kendere)


Der er et dejligt skift mellem blomster og buske, der blomstrer. Og lige nu er den gennemgående farve altså PINK!


Som læsere af mit tidligere indlæg ved, var jeg jo i plantecenteret for at hente blomster. Bl.a. denne CHOKOLADEBLOMST.

OG...


MOKKA.
Og hun er altså levende, selvom nogle måske havde antaget,
at hun var et lille tøjdyr :o)


I april bestilte jeg et par gamle indiske biografstole ved Jolander i Københavnstrup. Og til min fødselsdag havde min kusine taget dem med over til mig. Stolene skulle have været brugt i køkkenet sammen med det svenske slagbord, men de er meget lave. Hvilket jeg jo kunne have sagt mig selv, da inder-mennesker ikke er de højeste personer.
Så istedet står stolene nu i gangen, bl.a. med denne gamle fildefer-kurv med frugter i forskellige materialer som dekoration.

TAK - TAK - TAK
for alle kommentarer til mine indlæg. Det gode vejr blokerer stadig for den tid, jeg kunne bruge ved pc'en contra tiden i haven. Og lige nu vinder haven :o)

Hvis du skulle have lidt ekstra tid, så er der kommet flere nye varer hjem, og de er på vej ind i netbutikken. Tag selv en kigger... www.Froeken-Anker.dk

OG... Det er stadig muligt at deltage i min GIVE AWAY

Hav en dejlig tirsdag
Birgitte

10 kommentarer:

Dyreglad-pige sagde ...

Ej sikke dog en sød kanin(:
De andre billeder er også rigtige skønne(:

www.dyreglad-pige.blogspot

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Du hittade många småkryp som gömt sig undan regnet, jag har alltid undrat hur tex en fjäril klarar av regn. Deras vingar verkar ju så sköra. Och vilka läckra indiska stolar, den färgen är så snygg!
Kramar
AnnaMaria

Sussi / Sussinghurst sagde ...

er der nummer bag på dine indiske stole - det var der på nogen af dem - dog ikke på min. Men de er skønne. Kender du forresten de små dukker der var inde i franske kager....eller hvordan det nu er...?

Gry sagde ...

Hei kjære Birgitte! Long time, no see... Det har blitt null blogg på meg i det siste, dagene bare flyyyr av sted...

Takk for opplysningen angående insektene! Jeg visste heller ikke hvor de gjør av seg når det regner. Interessant ;)

Koselige havebilder og lekkert med pink! Mokka er jo skjønn da <3 En fin uke videre til deg! Klem Gry

Emma sagde ...

Hmmm...det är ju nästan så att man önskar att det kunde regna lite mer efter svaret på frågan... =) Jag blir glad om insekterna håller sig undan...förutom fjärilar och nyckelpigor, de är så vackra!
Gullig liten kanin, så söt! Ser verkligen ut som en liten leksak.
Ha en fin dag!

Kram Emmas Vita Drömmar

Elin / Draumesidene sagde ...

Så vakre blomster i hagen din! Og så herlege stolar! Er så glad i turkis :) Tusen takk for så fine ord hos meg! Forstår godt at du er ute og styrer, i staden for å vere inne ved pc`en!

Nyt dagane!
Klem Elin

Pernille Strand sagde ...

Hun er så skøn hende Mokka. Din have er misundelelsesværdig. Julius sover ude i sin vogn. Vi mangler et træ, han kan stå i skygge under. Jeg prøver at få læst noget, men han hænger mig om benene hele tiden.

Pernille Strand sagde ...

P.s. Han fik 11 måneders fødselsdagssang af onkel Mikkel med guitar ved morgenbordet. Det går alt for stærkt - det måtte du godt have fortalt mig. ;-)

Design À la Camara sagde ...

FEDESTE biografstole du lige har fået hjem - wauww. Her kommer så en min datter spurgte mig om da hun var mindre: Spiser skildpadder spegepølse :-D

Design À la Camara sagde ...

Jo jo hun har fået svar i sin tid - og skildpadden spiste med glæde og fro en kartoffelspegepølse :-D