søndag den 12. juni 2011

MOKKA


Eller at have en spilledjævel bag øret

Vi har alle laster. Af den ene eller anden slags. Og jeg har aldrig været den store spiller. Hverken kort eller brætspil.


Men på een af de sidste indkøbsture, købte jeg disse skønne, gamle DOMINO-brikker. De er lavet i to slags ben, og har en dejlig stor størrelse. Det er virkelig et spil, der kan samle familien. Både store og små, og der er blevet spillet i mange timer, her i pinsen, under megen snak og latter. For spillet er meget enkelt, alle kan være med, og en runde tager ikke mange 15 minutter.


I fredags skulle jeg hurtigt til Viborg og købe ind til Pinsen. Vi skulle have lidt familie på besøg, og så skulle der købes nogle blomster til haven. 

Da jeg kom ud af Plantorama, var der nok blomster i indkøbskurven. Men der var også een af den slags fristelser, min mand ikke kan forstå, at jeg ikke kan kureres for!

Hun sad jo bare der og kiggede på mig, med de store sorte øjne, og det plyssede tøjdyrs uskyldige udtryk. Jeg opfandt hurtigt en undskyldning i mit hovede, at det var et impulskøb til Julius, mit barnebarn, der skulle passes her i pinsen!


Men det er jo ikke hele sandheden.
Jeg har altid samlet dyr til huse. Da jeg var barn havde jeg en helt zoo i mit værelse. Min far byggede bure i haven til mine høns, ænder, gæs, undulater og kaniner. Og i værelset boede skildpaden Stevador side om side med chinchillaen og jordegernet og alle mine marsvin og hamster.


Og mine børn har arvet den samme glæde til dyr, som jeg har. Så overraskelsen var ikke stor, da de så MOKKA, den lille dværgkanin.
Den eneste der mukkede lidt, var min mand. Men det gik hurtigt over, for hvad stiller man op med en flok dyreglade og spillefortabte familiemedlemmer?!

Og Julius... han synes da bare den er så søøød :o)


Med dette store grin,
vil jeg ønske alle en fortsat dejlig pinse

Birgitte

14 kommentarer:

flet ogsjov sagde ...

Det er da et impulskøb der er til at forstå! Tillykke med den lille ;)

By MARIANNE sagde ...

Er nu blevet klar over at du kan noget med at shoppe igennem. Velkomment i klubben.

Frøken Anker sagde ...

Tak Marianne. Jeg er beæret :-)

Hyacinth Bucket sagde ...

Jeg troede det var en rigtig kanin...O....den ser da helt ægte ud...:-)
Det er da klart du købte den til Julius!
Jeg har aldrig haft tålmodighed til at spille. Men heldigvis var børnene gode nok til det selv og da vi har haft børn i alle aldre har de lært hinanden godt op..:o)
Så de var altid underholdt når vi var på sommerferier rundt omkring.
Og jeg slap!...:-)

God ny uge fra Lisbeth

Frøken Anker sagde ...

Hej Lisbeth

MOKKA er en rigtig kanin, men hun ligner en tøjkanin.

God ny uge til dig også :-)

Lantliv i Norregård sagde ...

Härliga bilder!!!

Trevlig kväll:))
Kram Malin

Hyacinth Bucket sagde ...

Jammen, jammen...jeg troede du havde købt en tøjkanin og var super imponeret over hvor "levende" den så ud..hihihihi
Og det er nok ikke alle der tager sådan en med hjem i kurven når man er ude at købe blomster..lol..
Og alligevel ikke, min datter og jeg var hos vores dyrlæge med den ene schæfer forleden og hvad tror du pynter i min sofa lige nu?
En smuk hvid kat med sort hale.:)
Den var indleveret til aflivning hos dyrlægen, men hun nenner ikke aflive friske unge dyr. Så nu hygger hun her med vores anden tilløberkat og vores 7 hunde.

Hej igen fra Lisbeth

Hallingstad sagde ...

Hvor er den bare sød, den kanin! Og så lille Julius - hvor er han kær. Håber I har hygget jer rigtigt meget :-) Fortsat god pinse, Birgitte! Knus; Heidi

Anonym sagde ...

Noe så vakkert...en pusete liten kanin <3
Herlig navn:))
Og nydelig liten gutt;)
Fortsatt god pinse.
Klem

Diana`s sagde ...

hej ..sikke da et køb , kunne ikke lade være med at grine højt da jeg læste dit indlæg i går..for det kunne jeg også ha fundet på..hele denne weekend har vi gået og ordnet indhegningen hos min hest, da jeg har sagt ja tak til en ny hest..min mand opdagede først meningen med det i går,og rystede på hovedet af mig ,havde han vidst det havde han ikke være så behjælpelig med at ordne hegnet..men men det skal jo lige som være på plads, jeg kan jo ikke bare ta hesten med hjem,før tingene er i orden,, og om 14 dage kommer 2 nye killinger,som manglede et nyt hjem..jeg kan ligesom se på ham indimellem at han ikke ved hvad han skal stille op med mig..smil..jeg kan nu godt forstå du lod dig rive med, disse skønne øjne ,hos din "levende" kanin..pøj pøj med barnebarnet og mokka.. Diana

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Sikke en lille fræk fyr, at se på.... og du er da også lidt fræk, tænk at købe en levende kanin, jeg var også meget overrasket over hvor levende den så ud - nå, det er jo ikke så mærkeligt, hi hi

Design À la Camara sagde ...

Domino er så hyggeligt - og det er godt nok et lækkert forarbejdet sæt du har. Og Ninus er da vild kær - kan godt forstå du faldt for den under påskud af den er til Julius - undskylninger er der masser af :-D

Klem
Mille

Design À la Camara sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Design À la Camara sagde ...

apropos DOMINObrikker og 10 tommefingre: http://mille-designlacamara.blogspot.com/2011/06/landstedet-10-bagvendt-brnepool.html