søndag den 23. januar 2011

MIT LYSHUS/ZINKHUS


Er det ikke yndigt ?!
Jeg måtte bare eje dette ''PIPPI LANGSTRØMPE-HUS'' Det er helt fantastisk med de fineste vinduer og lys på flere etager. Lyshuset har egen terrasse med stakit og balkon.Lyshuset kan stå på et spisebord som en del af opdækningen. Eller i et vindue og skinne venligt ud mod verden, samtidig med, at det kan nydes inde i huset.


Jeg har altid godt kunne lyde arkitektur. Smukke huse, gamle kirker, hellige templer fyldt med mystik, pyramider osv. Jeg har læst og studeret bøger, jeg har rejst rundt i en del af verden og besøgt mange [ikke nok endnu] skønne bygningsværker, og jeg sluger dokumentar udsendelser fra verdens fantastiske bygninger.

Her er huset set fra ''bagsiden''
Så da jeg så dette hus købte jeg først huset til mig selv - og så derefter nogle til butikken. Huset kan købes ved Frøken Anker dk


Ved siden af huset bor min flyvende gris - eller ENGLEGRISEN, som Anette fra HVIT ROMANTIKK kalder den :-)


Den flyvende gris har været udsolgt i et stykke tid, men der er bestilt flere ENGLEGRISE hjem til Frøken Anker dk, og de kan leveres fra sidst i næste uge igen :-)

Hav en dejlig weekend

3 kommentarer:

Jenta fra Vornese sagde ...

Hei Birgitte! :)

Takk for hyggelig kommentar hos meg! :)
Huset i innlegget ditt er bare så nydelig!
Glasslysestakene du spurte etter har jeg kjøpt på MammasHus på Bømlo (Norge). Har desverre ikke nettbutikk, men det kommer om ikke så alt for lenge. :)

Klem Gina

Martilie sagde ...

Det må være det vakreste sink-hus jeg har sett :)
Og grisen er bare så sjarmerende..

Ønsker deg gode dager..

Klem fra Tove

drømmefabrikken ♥ sagde ...

Så utrolig mye vakkert! Her skal jeg holde utkikk!!:-)