onsdag den 19. januar 2011

Sylvester - den store madonna-dræber


Det er ikke fordi, der skal være forfølgelse på Sylvester, min store (læs: MEGET STORE) røde hankat. Sylvester tror stadig, han er den mest nuttede og sødeste lille kattekilling inde i den store, pelsede krop. Og verden har endnu ikke fundet ud af, at han kun er tiny-kleiny-bitte lille! For det tror han jo selv inde i sit kæmpe-store røde hovede!!!
Så forleden gik det ud over en flot, gammel madonna til lys! SYLVESTER!!!! Han har poter på størrelse med et møllehjul og bagdel som en elefant.... næsten.

Og i dag havde Jesus nær taget springet ud fra vindueskarmen, ud i det fri, da Sylvester kom traskende nok så fornøjet rundt i vindueskarmen, på udkig efter fuglene ude i haven.
Jesus overlevede, og Sylvester...jooo, han ligger velfornøjet og sover sejren ud. I vindueskarmen!!!


Men det var faktisk ikke Sylvester, jeg ville fortælle om. Nix!... jeg har købt nogle gamle chokolade-forme. Og det er måske lidt tidligt at vise dem frem, men de er rigtig yndige. Så her er de altså.


Det kan sikkert give nogle forfærdelige mavepiner at lave chokoladefigurer i formene, men når man nu ELSKER chokolade :-)
Jeg skal jo ikke beholde dem alle selv - man skal jo dele, så formene kommer til salg på www.Froeken-Anker.dk i god tid inden påske.


Indtil da står de til pynt i privaten.
For skønne - det er de helt sikkert.
(... og dem kan Sylvester da ikke ødelægge)

Hav en dejlig aften ;-)1 kommentar:

Har en drøm... sagde ...

Hei Birgitte;)
Så koselig at du liker soppene (svampene, hihi) mine... De kan lages i alle mulig farger de...
Var det noen spesielle farger du hadde villet ha?

For en nydelig pus ♥ Selv om han er så stor at han blir litt klønete, hahaha!

Klem Line